Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-06@03:51:03 GMT

نیاز امسال کشور به واکسن آنفلوانزا چقدر است؟

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۲۶۶۵۸۷

خبرگزاری میزان-آنفولانزا بیماری است که با شروع فصل سرما با علایمی مانند علایم سرماخوردگی ظاهر می‌شود و توصیه شده که گروه‌های پر خطر برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس واکسن آنفولانزا را تهیه و تزریق کنند.

خبرگزاری میزان - آنا نوشت: پاییز همواره به فصل ویروس‌ها و سرماخوردگی‌های گاه و بی‌گاه شناخته می‌شود که در بین این بیماری‌ها آنفلوانزا از همه شایع‌تر و در مواردی خطرناک‌تر نیز هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این‌که ویروس این بیماری جهش می‌یابد همواره هر سال واکسن جدیدی برای آن تولید می‌شود که بنا بر اولویت در اختیار افراد قرار می‌گیرد.

امسال، اما شرایط کمی با سال قبل متفاوت است، زیرا کشور در حال حاضر در شرایط کرونایی قرار دارد و از آنجایی‌که برخی از نشانه‌های آنفلوانزا با کرونا مشابه بوده و آسیب‌های ناشی از ترکیب دو بیماری کرونا و آنفلوانزا نیز مشخص نیست تعداد افرادی‌که واجد شرایط دریافت این واکسن هستند افزایش می‌یابد.

سید حیدر محمدی، مدیر کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در ارتباط با نیازمندی واکسن آنفلوانزا در کشور می‌گوید مصرف واکسن آنفولانزا در سال گذشته مجموعا ۱ میلیون و ۸۰۰ هزار بود که ۲۵۰ هزار عدد از آن برای گروه‌های پرخطر بوده است و این در حالی است که این تعداد امسال برای گروه‌های پرخطر به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار یعنی ۱۰ برابر رسیده است و برای سایر گروه‌ها بودجه ۱۰ میلیون عددی در نظر گرفته شده است.

چند نوع واکسن آنفلوانزا وجود دارد؟

به‌طور کلی دو نوع واکسن آنفلوانزا وجود دارد: سه ظرفیتی و چهار ظرفیتی.

هر دو این واکسن‌ها واجد ویروس نوع A که خطرناک‌ترین نوع ویروس آنفلوآنزاست و عامل بیشترین همه‌گیری بیماری آنفلوآنزا در دنیا بوده هستند.

تفاوت نوع سه و چهار ظرفیتی در نوع B ویروس است که نسبت به نوع A از خطر کمتری برخوردار است و افرادی‌که بیش از سایرین در معرض خطر بوده و به‌عنوان گروه‌های آسیب‌پذیر محسوب می‌شود نوع چهارظرفیتی آن را دریافت می‌کنند.

قیمت واکسن آنفلوانزا چقدر است؟

سید حیدر محمدی، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص قیمت واکسن آنفلوانزا عنوان کرده که قیمت‌گذاری در زمینه دارو و فرآورده‌های بیولوژیکی به استناد ماده ۲۰ قانون مصوب ۱۳۳۴ در کمیسیون قیمت‌گذاری وزارت بهداشت انجام می‌گیرد که براین اساس قیمت واکسن آنفولانزا برای گروه‌های پرخطر با ارز دولتی ۴۰ تا ۵۰ هزار تومان است، اما قیمت واکسن وارداتی با ارز نیمایی فعلاً مشخص نیست و متعاقباً اعلام خواهد شد.

منظور از گروه‌های پرخطر چه کسانی هستند؟

افرادی که به‌علت شغل خود بیشتر با بیماران سر و کار دارند، زنان باردار و افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند و همچنین سالمندان بیش از دیگران نیازمند دریافت واکسن آنفلوآنزا هستند.

لازم به ذکر است که واکسن تنها یک راه برای جلوگیری از آنفلوآنزا است و شستشوی مکرر دست‌ها، استفاده از ماسک در مکان‌های عمومی و سرپوشیده، رعایت فاصله اجتماعی، تغذیه مناسب و ورزش می‌تواند سلامت ما را در مقابل این بیماری تضمین کند.

بیشتر بخوانید: تا سال آینده خبری از واکسن کرونا نیست+فیلم

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: ویروس آنفلوآنزا واکسن آنفولانزا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس آنفلوآنزا واکسن آنفولانزا واکسن آنفلوانزا واکسن آنفولانزا گروه های پرخطر قیمت واکسن گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۶۶۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان، حجت‌الاسلام غلامحسین حقانی در جلسه برنامه‌ریزی «مهمانی غدیر» که در سالن کنفرانس تبلیغات اسلامی استان هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: سال گذشته، این مهمانی با همت همگان رقم خورد و این محقق نمی‌شد جز با اخلاص مردمانی که این حماسه بزرگ را خلق کردند.

وی افزود: هر جا پای مردم در میان باشد، اتفاقات خوب و ماندگاری رخ می‌دهد، نشاط معنوی، سالم و جامعه سالم از ضروریات است که در ایام خاصی همچون نیمه شعبان و عید غدیر تحقق می‌یابد.

وی ادامه داد: نکته نخست اینکه در مهمانی غدیر امسال انتظار می‌رود باشکوه‌تر از سال قبل برگزار شود، این مسئله، هم مورد انتظار مردم است و هم باید خودمان این توقع را داشته باشیم که در برگزاری هرچه دقیق‌تر، منظم‌تر، بهتر و باشکوه‌تر مهمانی غدیر بکوشیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: نکته بعدی اینکه احساس تعلق به جشن، همگانی‌تر، جدی‌تر شود و عمومیت بیشتری پیدا کند، مهمانی غدیر امسال باید بیش از سال گذشته، رنگ و بوی مردمی به خود بگیرد، لذا می‌بایست مجموعه‌های مردمی در حوزه‌های مختلف را بیشتر پای کار بیاوریم.

حقانی تأکید کرد: باید از هم‌اکنون، از رسانه‌ها بخواهیم برای دعوت همگان به مهمانی غدیر، اقدام به تولید محتوای چندرسانه‌ای کنند که در زمان مناسب، در فضای مجازی نشر گسترده داده شود.

وی سپس تأکید کرد: در مهمانی غدیر امسال می‌بایست مجموعه‌های حاکمیتی به عنوان موکب‌داران پای کار باشند، همچنین محلات، مساجد، هیأت‌های مذهبی، خانواده‌ها و … می‌توانند با راه‌اندازی موکب، نقش خود را در برگزاری هرچه بهتر و باشکوه‌تر مهمانی غدیر ایفا کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان با اشاره به مشکلاتی که در برگزاری مهمانی غدیر سال گذشته وجود داشت، گفت: باید برای رفع مشکلات و موارد ذکرشده تدابیری اندیشیده شود تا امسال شاهد چنین مشکلاتی نباشیم.

حقانی افزود: باید به گونه‌ای کار پیش برود که همه مردم شهر، خود را در برگزاری باشکوه مهمانی غدیر سهیم بدانند و تحقق این امر مهم، نیازمند یاری رسانه‌هاست که پای کار بیایند و جهت دعوت از مردم، در فضای مجازی، فعالیت گسترده داشته باشند.

وی در پایان تأکید کرد: به منظور اجرای هرچه بهتر و منسجم‌تر مهمانی غدیر، کارگروه‌هایی اعم از کارگروه امنیت، رسانه و تبلیغات، کودک و پشتیبانی تشکیل می‌شود، لذا افراد علاقمند جهت مدیریت کارگروه، اعلام حضور کنند تا با برگزاری جلسات برنامه‌ریزی، شاهد مهمانی غدیر باشکوه‌تر از سال گذشته باشیم.

کد خبر 6096915

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • لزوم استفاده ازظرفیت همه گروه‌های مردمی برای برگزاری مهمانی غدیر
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • آخرین وضعیت مرکز نمایش‌های آئینی «صبا»/ بهره‌برداری مرکز تا پایان امسال
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟